Ristiriitaiset levyjulkkarifiilikset

Nyt tuplalevymme on kokonaisuudessaan kuultavana ja sehän on kerrassaan mahtavaa! Puolentoista vuoden duuni rakkaudesta lajiin. Onnistunut mesenaatti-kampanja. Henkiset paukut olivat siis melkoiset viimeviikkoisella Lebonk-keikalla.

Lebonk 5.11.2015, kuvaaja Sini Parikka

Lebonk 5.11.2015, kuvaaja Sini Parikka

Päädyimme kuitenkin melkoiseen antikliimaksiin yleisömäärän suhteen. Noin 20 maksanutta asiakasta. Toki tähän vaikutti suuresti se, että soittoaika oli meistä riippumatta puoliltaöin. Saimme tästä paljon palautetta. Että olisi kiva tulla katsomaan, mutta kun soittoaika on niin myöhäinen. Ymmärrämme palautteen ja olemme täysin samaa mieltä, että soittoaika on järjetön.

Pistää ihmettelmään, miksi ravintoloitsija haluaa noin myöhäisen soittoajan. No siksi, että jengi ostaisi enemmän juomia ja viihtyisi ravintolassa pidempään. Kunnioitamme järjestäjän käytäntöä. Mutta kun tämä selkeästikin johtaa siihen, ettei ketään edes tule paikalle.

Lebonk 5.11.2015, kuvaaja Sini Parikka

Lebonk 5.11.2015, kuvaaja Sini Parikka

Toki vähäiseen yleisömäärään vaikutti myös se, että emme ole UMK:n jälkeen saaneet mediassa oikeastaan minkäännäköistä puheenvuoroa musiikillemme. Suuresta yrityksestä huolimatta.

Tämä kaikki aiheutti keikkaillan aikana pienimuotoisen turhautumisen. Tähänkö se puolentoista vuoden työ nyt kulminoituu?

Onneksi näin ei ole! Levy kuitenkin jatkaa elämäänsä ja ymmärrämme, että moinen mammutti kaipaa pureskelua, varsinkin näinä albumiformaatin alasajon aikoina. Olemme erittäin ylpeitä levystä, musiikista tuli juuri sellaista kuin masterointihetkellä halusimme sen olevan. Jatkamme markkinointia uusien musiikkivideoiden, singlejen ja keikkojen muodossa keväällä.

Lebonk 5.11.2015, kuvaaja Sini Parikka

Lebonk 5.11.2015, kuvaaja Sini Parikka

Vielä emme kuitenkaan ole laittamassa vuotta pakettiin. Seuraavan kerran Pihka ja myrskyn voi nähdä 12.12.2015 Semifinalissa, Helsingissä. Siellä soitamme kaikki omat keikkasuosikkimme tältä vuodelta. Lupaamme, että riemukkaat iltamat tulossa! Soittoaikakin on inhimillinen, 22:30 🙂

Mikäli Lassen ja Hennan DJ-hommat kiinnostavat, saa niitä tulla ihmettelemään keikalle Ugglaan 19.11.2015. Siellä mukana menossa on myös heidän tuottamansa räppäri Tero Hetero.

Rakkautta syksyynne!